Staffan Sollerhag i styrelsen

Jag heter Staffan Sollerhag och har seglat hela mitt liv, är aktiv kappseglare mer än semesterseglare. Jag är seglingsansvarig i Scampiförbundets styrelse.

Under många år seglade jag min Scampi 1266 Bubbel i Östersjömaran, Watski Two Star samt Roslagen Sea Race.

Idag kappseglar jag mest i Folkbåt 1303 Amanda, där jag tillsammans med mina kompisar blev Svenska Mästare 2011. Folkbåten har tagit över mitt kappseglande och Bubbel blir mer och mer tenderbåt.

Jag är gift med Ann och har tillsammans dottern Frida samt två hundar och en katt:) Arbetar på SAS Operation som Traffic Control Manager där jag ansvarar för att det finns flygplan samt besättningar till våra publicerade flygningar. Mitt arbete är operationellt och H24.

Bor i Bromma Kyrka Sthlm sedan många år.

 

Publicerat i Föreningen
Upphovsrätt: © Författaren.

Lämna ett svar

Top